A mai gazdasági helyzet nagy stresszforrás, ezért sokan szeretnének valamilyen megoldást találni a sok idegeskedésre. Lehetőségnek ott vannak a gyógyszerek, viszont már egyre többen szeretnék természetes módon legyőzni a stresszt. 

 
A relaxációs terápiák, mint a masszázs, a jóga, vagy a reiki népszerűsége folyamatosan növekszik az utóbbi időben. A masszázst, melyet eddig többnyire csak nők használtak, már egyre több férfi próbálja ki. A rendszeres masszázs javítja a vérkeringést, csökkenti a stresszt, és ellazítja az izmokat, csökkenti a vérnyomást, és segíti a test gyorsabb regenerálódását. A masszázst általában havi egyszer kétszer ajánlják.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A jóga is egy remek relaxációs lehetőség, mely a test fittségét is növeli. Segít elsajátítani a tökéletes lélegzetvétel tudományát, és a stresszes időkben is segít megőrizni a idegvért. A különböző testmozgás az idegesség elleni legjobb gyógyszer. A rendszeres aerobic segít a stresszt csökkenteni, valamint javítja a vérkeringést.
 
A reiki névre hallgató gyakorlatsor annyira még nem ismert, de elég nagy népszerűségre tett szert az utóbbi időben. A Japánból eredő módszer segít a relaxációban, valamint az egészség megőrzésében.
 
Érdemes valamelyik módszert kipróbálni, ha stresszes az életünk, vagy csak szeretnénk új dolgokat átélni, melyek még jót is tesznek nekünk.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kapcsoljki.blog.hu/api/trackback/id/tr823411119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása